Sport
2023-02-23

A DASE duplázna, a kis DEAC tavaszi első pontjait szerezné hétvégén

A megye egyes bajnokság következő fordulójában a kis DEAC a Balmazújvárost fogadja, a DASE pedig Sárrétudvariba látogat.

Csapataink házi derbivel indították a tavaszi szezont, mely párharc végén Kovács Miklós legényei örülhettek, ugyanis öt gólt rúgtak a testvérgárdának és begyűjtötték a három pontot.

Nem indult tehát jól Katona László alakulatának tavaszi sorozata, ám hétvégén javíthatnak fiai, mégpedig hazai pályán. Szombaton azt a Balmazújvárost fogadják, mely gárdát ősszel Orbán Alex góljának köszönhetően sikerült legyőzni. A piros-kékek komoly skalpot gyűjtöttek be az előző fordulóban, a tabella második helyén álló Nyíradonyt múlták felül. Remélhetőleg csapatunk kiheverte a nagyarányú vereséget és megszerzi első tavaszi pontjait.

A DASE tovább gyarapíthatja egységei számát, erre jó esély kínálkozik, a 14. helyen álló Sárréti legyőzése nem tűnik megoldhatatlan feladatnak. Bár a zöld-fehérek is nagyarányú győzelemmel zártak előző héten, ám a tök utolsó, pont nélküli sportiskolásokkal találkoztak. Az első körben szoros mérkőzést játszottunk szombati vendéglátóinkkal, csak a 87. percben, Bucz Bence góljával sikerült megnyerni az összecsapást. Bízunk abban, ezúttal nem kell izgulni és hamarabb eldöntik Kovács Miklós legényei a párharcot.

Megyei I. osztály felnőtt 17. forduló

DEAC-II – Balmazújváros

02.25. 15:00     Sportcampus

Sárréti – DASE

02.25. 14:00      Sárrétudvari Sportpálya

Intelligens autóvezérlés

Múlt, jelen és jövő a radarfejlesztésben

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek