Sport
2020-10-26

Az új edző és a hazai pálya sem segített a DEAC-nak

A Debreceni Egyetem labdarúgócsapata a szintén a táblázat hátsó régiójában lévő Csákvár ellen folytatta a szereplését az NB II-ben vasárnap.

Az NB II. 13. fordulójában a Csákvár vendégeskedett a DEAC otthonában. A hazaiak küzdöttek, de 2-1-re elveszítették a kiesési rangadót. 

Az első félidő egyértelmű vendég fölényt hozott. A 15. percben Szabó buktatta ellenfelét a tizenhatoson belül, így tizenegyeshez jutott a Csákvár, melyet Daru értékesített. A 19. percben Sándor lőtt távolról kapu mellé, majd a fordulásból Daru veszélyeztetett a túloldalon. Egy perccel később Szabados védett hatalmasat. 

A második félidőben a DEAC volt aktívabb. Az 51. percben Papp lövése Belényesin változtatott irányt, és pár méterrel elkerülte a kaput. Az 54. percben a meccs egyik legnagyobb helyzetét Nagy Krisztián hagyta ki, gyengén lőtte el a labdát a tizenhatoson belül. A helyzetek góllá értek, Urbin Péter az 57. percben szögletből talált be, közvetlen közelről. A 68. percben László lőtt, Szabados védett vetődve. A 77. percben Papp Ferenc fejelt centikkel a kapu fölé. Három perccel később Kocsis Bence távolról lőtt hatalmas gólt. 

Több találat később nem esett, a vendégek elvitték a három pontot Debrecenből.

 

Friss koronavírus adatok

Magas rangú állami elismerésben részesült Debrecen alpolgármestere

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek