Sport
2022-08-18

Munkából érkezünk a harmadik meccsre

A múlt héten két felkészülési mérkőzést játszottak le a mieink és mindkétszer győztesen hagyták el a jeget. A fehérvári csikócsapat elleni találkozók után, csütörtökön újabb megmérettetés következik, ezúttal a Dunaújvárosi Acélbikák ellen.

Az újvárosiak tavalyi idénye nem sikeredett túl fényesre, nem csoda, hogy nem kevés pénzt és munkát fektettek a játékoskeret megerősítésére, még szerdán is bejelentették egy szlovén légiós érkezését. Biztosak lehetünk abban; ambicionálják, hogy helytálljanak az egyetemistákkal szemben, és mindent meg is tesznek ennek érdekében. A mieink szerencsésebb helyzetben vannak, nekik nincs szükségük feltétlen és közvetlen bizonyításra.

György József vezetőedző elmondta, hogy a srácok a legkeményebb melóból érkeznek majd erre a találkozóra, a cél az, hogy az edzői stáb felmérhesse, mire képes az együttesünk elnyűtten, fáradtan, hiszen az új szezonban biztosan szembe kerülünk majd hasonló helyzetekkel, ha például naponta kell tétmeccseket játszani. Tovább nehezíti a csapat dolgát, hogy korántsem a legjobb összeállításban veszik fel a küzdelmet; Kozma Ferenc sérülése nem jött rendbe, Mihalik András a junior válogatottal készül, Mihalik Gergő beteg, a helyükre más fiatalok lépnek majd előre. E téren az egyetlen jó hír, hogy Vokla Roland valószínűleg visszatér majd az együttesbe.

Érdekes küzdelem elé nézünk, ám a felkészülési mérkőzések arra valók, hogy módot nyújtsanak az edzőknek a jó értelemben vett kísérletezésre.

A mérkőzés ingyenes!

2022. augusztus 17. 17.00 Debreceni Jégcsarnok
DEAC – Dunaújvárosi Acélbikák
Felkészülési mérkőzés

=Müller Károly=

Kikapott a kis Loki

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek