Sport
2021-03-13

Női futsal: Jó hangulatban készülünk a folytatásra

Krascsenics Csilla szerint a Debreceni Egyetem alakulata a legrövidebb úton kíván bejutni a döntőbe.

A DEAC szempontjából is érdekes közjátékkal zárult az alapszakasz a női futsal NB I-ben. A Tolna nagy meglepetésre 1-0-ra kikapott a Szekszárd ellen vasárnap, ám a meccs a zöld asztal mellett folytatódott: a tolnaiak óvást nyújtottak be, mivel a szekszárdiaknál jogosulatlanul szerepelt az egyik játékos. Az MLSZ végül a három pontot a Tolnának adta, amely ennek köszönhetően a harmadik helyen végzett, míg a Budaörs negyedikként “csusszant be” a felsőházba.

A cívisvárosiak a bajnokság első szakaszát éllovasként fejezték be, így a budaörsiekkel csaphatnak össze a döntőért. Az egyik fél második sikeréig tartó párharc első felvonása jövő szombaton 17 órakor kezdődik a DESOK-ban. A másik ágon a TFSE a Tolnával csatázik.

“A budaörsiek újoncként vágtak neki a szezonnak, ennek ellenére nem érdemtelenül jutottak be a legjobb négy közé, ugyanis több alkalommal is szép győzelmeket arattak – kezdte a beszélgetést Krascsenics Csilla. – Biztos vagyok benne, hogy ellenünk sem feltartott kézzel lépnek pályára. Ettől függetlenül reményeim szerint két összecsapás alatt sikerül kiharcolnunk a döntőbe jutást. Jó hangulatban készülünk a folytatásra, azt érzem, hogy nagyon egységes csapatot alkotunk, ami felettébb biztató. A papírforma alapján DEAC-TFSE fináléra van a legnagyobb esély, ugyanis ez a két gárda jelenleg kiemelkedik a mezőnyből. Az utóbbi meccseken nem tudtam olyan teljesítményt nyújtani, amit elvártam magamtól, és ez kicsit bosszantott is, hiszen eléggé maximalista vagyok. Jelenleg egy kisebb húzódással bajlódom, de ez nem fogja meggátolni a szereplésemet, és abban bízok, hogy a rájátszásban ismét kijön majd a lépés” – hangsúlyozta együttesünk egyik erőssége, aki a mostani szezonban már 15 alkalommal köszönt be a bajnokságban.

Az előző hónapok során már három bajnokit játszottunk a Budaörssel: szeptember 26-án 4-1-re, február 7-én pedig 5-1-re diadalmaskodtunk idegenben, ám novemberben vetélytársunk 4-0-s győzelmet aratott a DESOK-ban. Az utóbbi eredményből azért kitűnik, hogy óriási hibát követnénk el, ha lebecsülnénk a Pest megyeieket.

deac.hu

Nagy béremelkedés jöhet a járványhelyzet után

Szlávik: egyelőre nem tudni, mikor tetőzik a harmadik hullám

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek