MegMinden
2024-04-24

TRAILER

(port.hu)

Jennifer Lopezen múlik az emberiség jövője az új netflixes sci-fiben.

A tanulság: nem kell az AI-tól félni, meg is lehet szeretni?

Kijött a második előzetes is Jennifer Lopez netflixes sci-fijéhez, az Atlashoz, amelyben az énekesnő egy Atlas Shepherd nevű terrorelhárító adatelemzőt alakít.

Az első teaser alapján úgy tűnt, hogy a főszereplő a cselekmény nagy részében egy óriásrobot belsejében ülve távolról tartja a kapcsolatot kollégáival, és valamiképpen a mesterséges intelligencia áll a sztori középpontjában. Az új előzetesben bemutatkozik Simu Liu karaktere, ő az a Harlan nevű AI, akire Atlas már régóta vadászik, és akiről most kiderül, hogy majdnem véget vetett az emberiségnek, noha eredetileg arra tervezték, hogy előbbre vigye azt.

Paradox módon Atlas csak úgy mentheti meg az AI-tól az emberiséget, hogy meg kell tanulnia bízni az AI-ban. Az előzetesben látjuk, ahogy Lopez karaktere egy távoli bolygóra repül, hogy elfogjon egy renegát robotot, és összefog a Smith nevű számítógépes programmal.

Először még azt mondja neki, hogy nincs szüksége a segítségére, és nem bízik semmilyen mesterséges intelligenciában, de hamarosan Smith segítségét kéri, amikor a tervei becsődölnek.

A trailer alapján néhol havervígjátéknak tűnő filmet Peyton (Rampage: Tombolás, Törésvonal) rendezte, és Lopezen, illetve Simu Liun kívül szerepel még benne Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla és Mark Strong is.

A film május 24-én érkezik a Netflixre.

Az eredeti írást itt találja.

Megtartotta újabb ülését a debreceni fejlesztések koordinációjáért felelős munkacsoport

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek