MegMinden
2024-01-26

Csisztu

(media1.hu)

Csisztu Zsuzsa a Nemzeti Sport egyik vezetője lesz.

Csisztu Zsuzsa sportriporter, sportdiplomata és egykori olimpikon több fontos pozíciót is kap egyszerre a Nemzeti Sportnál.

Szöllősi György, a 2022-ben állami tulajdonba került sportnapilap, a Nemzeti Sport főszerkesztője a Media1.hu-nak kedden este elárulta:

„Csisztu Zsuzsa tanácsadó lesz és az új, oktatási projektünk, a Nemzeti Sport Médiaiskola egyik vezetője, de publikál is a lapban, kvázi főmunkatársként.”

A fejleményt Csisztu Zsuzsa így kommentálta a Facebookon:

„Fantasztikus szakmai műhelyekben dolgozhattam sportújságíróként az elmúlt több mint három évtized alatt: a teljesség igénye nélkül a Telesporttól kezdve a Tv2 sportszerkesztőségén át a DIGI Sporton, a Presztízs Sporton keresztül legutóbb az inspiráló és nagyszerű szakmai lehetőségeket hozó Mandiner sportrovatának létrehozásáig. Most azonban rendkívül megtisztelő felkérés ért: szakmai szempontból az ország első számú és piacvezető szerkesztőségéhez csatlakozhattam idén januártól, vagyis egy bakancslistás vágyam várt valóra: a Nemzeti Sport csapatának tagja lehetek, ahol egészen kitűnő és nagytudású kollégákkal dolgozhatunk együtt tovább, olyan szakemberekkel, akik velem együtt rajongva szeretik a hivatásukat és még annál is egy kicsit jobban a sportot! A Sportrádióval szinte szimbiózisban nagyon izgatottan folytatom a munkát ebben a páratlan csapatban. Köszönöm!”.

Csisztu Zsuzsa és Szöllősi György munkakapcsolata nem most kezdődött, hiszen a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) elnökségében Csisztu mint második alelnök, Szöllősi pedig elnökként tevékenykedik, de együtt dolgoznak a Nemzetközi Sportújságíró Szövetségben (AIPS) is, ahol Csisztu szintén alelnök, Szöllősi pedig európai alelnök. Emellett Csisztu és Szöllősi a Sportrádióban is együtt dolgoznak.

Az eredeti írást itt találja.

Közlemény

DKV Zrt. 2023 évértékelő, 2024-es tervek

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek