MegMinden
2023-11-18

Kudarc

(mafab.hu)

Stephen Kinget hidegen hagyják a Marvel-filmek.

Bár Stephen King köztudottan nem rajong a Marvel-filmekért, most mégis csalódottságának adott hangot, amiért sokan kárörvendenek a nemrég megjelent Marvelek gyenge teljesítménye miatt. 

A 225 millió dollárból készült Marvelek mindössze 47 millió dollárt hozott össze a nyitóhétvégén az amerikai moziknál, amely az MCU eddigi legalacsonyabb nyitásának számít. A közösségi felületeken sokan éppen azért ekézték a produkciót, mert a történet főszerepében három női főszereplő látható, és emiatt is "eladhatatlan" a film.

"Nem járok MCU-filmekre, nem is érdekelnek, de nagyon kellemetlennek találom ezt az alig leplezett kárörvendést a Marvelek alacsony jegybevétele miatt. Miért kell kárörvendeni a kudarc miatt?” - írja Stephen King a Twitteren.

A főszerepet alakító Brie Larson korábban már beszélt arról, hogy rengeteg támadás éri a közösségi médiában, amióta megkapta Marvel Kapitány szerepét. A színésznő elmondása szerint ezek az üzenetek gyakran nőgyűlölő tartalmak, így már a 2019-es Marvel Kapitány megjelenése előtt szándékosan leértékelték a filmet.

A filmben szereplő Samuel L. Jackson szintén kiállt kollégái mellett. A színész egy korábbi interjúban elmondta, hogy ezek a férfiak többnyire egyszerűen félnek az erős nőktől.

 

 

Az eredeti írást itt találja.

AZAHRIAH

Bob Marley

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek