MegMinden
2023-11-01

Jóbarátok

(Facebook)

Az első Jóbarát itthagyott minket, mindenki kedvenc Chandler Bing-je.

Mindannyian megdöbbenve, és szomorú szívvel vettük tudomásul, hogy nagy kedvencünk, a Jóbarátok már sohasem lesz ugyanaz.
Az első Jóbarát itthagyott minket, mindenki kedvenc Chandler Bing-je, Matthew Perry 54 éves korában elhunyt.

Túlságosan szerettük ahhoz, hogy csak úgy hagyjuk őt némán elmenni. Ezért néhány baráttal közösen ötletelni kezdtünk, hogyan emlékezhetnénk meg mi is szeretett színészünkről.

A végeredmény: egy több, mint 130 perces, 6 epizódnyi válogatást állítottunk össze a Jóbarátokból, olyan részekből, amelyek kiemelten foglalkoznak Chandler karakterével. Miután együtt megnéztük az epizódokat, és kinevettük, kisírtuk magunkat a megunhatatlan látottakon, beszélgetésre invitálunk benneteket!

Csatlakozik hozzánk a Sunnyverzum csatorna két tagja, Csorba István 'Sunny' és Némethy-Szilágyi Norbert (a Borostyán Produkció alapítója) akik maguk is hatalmas rajongók, és együttes gondolkodással főztük ki, hogyan emlékezhetnénk meg méltón Matthew Perryről.

A vetítés után tehát vár minket egy közös beszélgetés a Sunnyverzum csatornával, ahol kicsit bővebben is foglalkozunk a színész életével, munkássával, és jelentőségével. A vetítést magát két blokkra osztjuk, és féltávon beiktatunk egy 10 perces szünetet!

A vetítésre és az azt követő beszélgetésre jegyek kaphatók a jegypénztárban és online.

Apolló Mozi november 9. 18.00 óra

Az eredeti írást itt találja.

Útfelújítási munkálatok fejeződtek be

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek