MegMinden
2023-10-20

Haverok

(femina.hu)

David Beckham és Tom Cruise viszonya már soha nem lesz a régi.

Tom Cruise 2007-ben még tárt karokkal fogadta a Beckham házaspárt, amikor azok úgy döntöttek, az Amerikai Egyesült Államokba költöznek, hiszen David az LA Galaxy csapatához igazolt.

Több alkalommal lógtak együtt, de végül a kapcsolat megromlott. Cruise a mai napig nem hajlandó megbocsátani a házaspárnak, írta meg a Daily Mirror.

David Beckham és Tom Cruise viszonya

Cruise és exfelesége, Katie Holmes szívesen kereste Beckhamék társaságát, sőt amikor 2007-ben Los Angelesbe költöztek, a Mission: Impossible sztárja még egy bulit is szervezett nekik, ahova A-listás hírességeket hívtak meg.

- Tom mindent megtett értük, amikor Los Angelesbe költöztek. Lényegében a város kulcsát adta át nekik, egy bulit is szervezett nekik, hogy minden fontos emberrel találkozhassanak. Abban a pillanatban, amikor már bebiztosították magukat, dobták őt - magyarázta a forrás.

Beckhamék azért döntöttek amellett, hogy nem barátkoznak többet a színésszel, mert Tom rá akarta beszélni őket, hogy csatlakozzanak a Szcientológiai Egyházhoz. Kitartóan győzködött, de nem járt sikerrel, David és Victoria viszont úgy érezték, hogy a visszautasításuk után nem tehetnek mást, mint hogy megszakítsák a barátságukat. Cruise a mai napig nem bocsátott meg nekik.

- Még mindig dühös rájuk, és nem áll szándékában újból barátkozni velük.

Bár Beckhamék azóta próbáltak ismét nyitni felé, de Cruise visszautasította őket, szerinte sokkal jobban kellene próbálkozniuk.

 

Az eredeti írást itt találja.

The Retirement Plan

„Kész az Abbey Road, most már csak használni kéne”

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek