MegMinden
2023-10-10

Beckham

(hirado.hu)

David Beckham egyetlen mondattal megsemmisítette Victoriát

A napokban került a Netflix kínálatába a Beckham című dokumentumsorozat, ami a korábbi profi focista karrierjét, és feleségével, Victoriával való házasságát dolgozza fel. A nézők már az első részben szemtanúi lehetnek a sztárpár kendőzetlen őszinteségének, ám egy ponton a labdarúgó füllentésen kapja rajta párját.

A sorozat első részében Victoria Daviddel közös útjuk összefonódásáról mesélt, és elárulta, miért találta vonzónak a sztárfocistát.

Elmondása szerint legfőképpen az azonos családi hátterük miatt szimpatizált későbbi férjével, hiszen mindketten keményen dolgozó „munkásosztálybeli” család sarjaiként találtak egymásra.

David ekkor azonban megjelent a nappali ajtajában és rászólt Victoriára: „Légy őszinte!”

Felesége ezután szabadkozni kezdett, és azt állította, ezt nem tudja csupán egyszerű válasszal elintézni. Férje nyomására viszont végül bevallotta, hogy a ’80-as években édesapjának

Rolls-Royce-sza volt, és azzal hordta őt iskolába.

Ekkor David megköszönte a választ és becsukta maga mögött az ajtót. A jelenet természetesen elképesztően viccesre sikerült.

A sorozat rendezője, Fisher Stevens elárulta, hogy az elkészítéshez több mint 30 órányi interjúanyagot vettek fel a focistával, és 14-et a feleségével. Ez a tengernyi idő több poénhoz is vezetett a képernyőn, amit a kamera rögzített.

A rendező elmondása szerint a házaspár folyamatosan vitázik és korábban sem volt teljesen rózsás a kapcsolata. Ennek ellenére úgy véli, hogy még azok után is, amiken az évek során keresztülmentek, továbbra is őszintén szeretik egymást.

Az eredeti írást itt találja.

Elindultak a nagyfelületű aszfaltozási munkálatok az István úti szervízúton

Érkezz limóval a Malter Vörös Szőnyegre!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek