MegMinden
2023-07-07

Szoboszlai

(csakfoci.hu)

"Szoboszlai nagyon jó, de nem egy szupersztár."

Christian Falk német futballriporter szerint Szoboszlai Dominik nagyon ígéretes játékot mutatott az RB Leipzignél töltött ideje alatt, de még nem "szupersztár", így a Chelsea-nek eladott Christopher Nkunku elvesztése jobban fájhat a lipcsei klubnak, és az egész Bundesligának is.

Mint ismeretes, Szoboszlai Dominik a napokban, 70 millió euróért igazolt Lipcséből a Liverpoolhoz, de a Bundesliga-csapat másik fontos játékosát, a francia Christopher Nkunkut is eladta a Chelsea-nek.

A CaughtOffside-nak nyilatkozva Christian Falk, a Bild futballszakírója úgy fogalmazott, hogy a Vörösök magyar szerzeményét nem érezték olyan nagy veszteségnek a német élvonalban, mint a Stamford Bridge-re költözött francia támadót, bár szerinte Szoboszlaiban még megvan a potenciál ahhoz, hogy akár igazi sztárrá váljon.

Szoboszlai Dominik nagyon ígéretesen futballozott a Bundesligában, de Christopher Nkunku elvesztése a Chelsea-hez jobban fáj a német liga számára, mivel ő már sztár volt a Bundesligában, míg Szoboszlai még csak úton volt arrafelé. Úgy gondolom, hogy jó pénzt hozott a magyar az RB Leipzignek. A Nkunku-pénzt közben visszaforgatják a Lens-nál játszó Lois Openda üzletébe, és keresik Szoboszlai utódját is. Szoboszlai egy nagyon jó játékos, de még most sem egy szupersztár, és hogy mennyire lesz az, majd a jövőben meglátjuk

- kommentált Falk a briteknek.

Az eredeti írást itt találja.

Debrecen Big Band

A jövő hét elején 36-37 Celsius-fok lehet

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek