MegMinden
2023-05-06

Fejes

(index.hu)

Fejes Tamás az Instagram-oldalán tette hivatalossá, hogy új párja van.

 Az Index megkeresésére a Tankcsapda dobosa megerősítette, hogy tavaly véget ért a második házassága, ám azóta ismét rátalált a szerelem.

Márciusban ünnepelte 50. születésnapját Fejes Tamás, amiről egy zártkörű rendezvényen emlékezett meg a barátaival Debrecenben. A partiról azóta számtalan fotót közzétett már a közösségi oldalán, ma délután pedig újabb csokor kép érkezett – köztük egy olyannal, amelyen egy szőke hölggyel látható, akit épp szájon csókol.

Aki követi az oldalaimat, láthatta már Renit. Régóta ismerjük egymást, korábban munkakapcsolatban voltunk. Tavaly év elején váltam el, ez a kapcsolat a szakításom után jött, de nem miatta lett vége a házasságomnak. Ő is kapcsolatban volt korábban, aztán mikor kiderült, hogy mindketten szabadok vagyunk, közelebb kerültünk egymáshoz

– mondta kérdésünkre a zenész.

A dobosnak egyébként eddig két házassága volt, az elsőből két fia is született. Azt mondja, az új párjával már össze is költöztek és nagyon boldogok. A hölgy rendezvényszervezéssel foglalkozik, de civil szeretne maradni – ahogy Fejes Tamás fogalmazott: „nem akar parolázni a bulvárban.”

Három a magyar igazság 

– tette hozzá, még mielőtt elköszönt, bár arról egyelőre nincsenek információk, hogy ismét nősülni készülne.

Az eredeti írást itt találja.

Diplomaták viziteltek az egyetemen

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek