MegMinden
2023-04-14

Metallica

(hardrock.hu)

Megjelent a Metallica új albuma,

Aki a  megjelenés előtti  globális mozipremieren nem tudott részt venni, az mától megveheti vagy a streaming szolgáltatóknál meghallgathatja a Metallica új, ’72 Seasons’ című albumát.

Novemberben jelentette be hivatalosan a Metallica ‘72 Seasons‘ című albumának megjelenését és a hozzá kapcsolódó – másfél évig tartó – világ körüli turnét, amely április 27-én startol el Amszterdamban. Óriási érdeklődés és médiafelhajtás kísérte az új lemezt, amelynek jelentős részét előzetes kislemezdalok formájában bemutatták a rajongóknak. Tegnap globális filmpremiert tartott a zenekar, amelynek keretében a világ 2100 mozijában vetítték le az albumhoz készített kétórás promóciós videót, ennek természetesen része volt a lemez teljes anyaga.
Ha valaki erről lecsúszott, akkor mától megvásárolhatja a hazai boltokban CD-n, fekete és lila vinylen, illetve meghallgathatja a streaming szolgáltatóknál. Akik se fizetni, se előfizetni nem akarnak, azoknak készült az alábbi hivatalos playlist, ráklikkelve rendelkezésre áll a teljes anyag.

 

Az eredeti írást itt találja.

Hatvan év 60 debreceni dala 32. rész

A hosszabbításban szenvedett vereséget a Loki

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek