MegMinden
2022-06-02

DVSC SCHAEFFLER

(debsport.com)

Július 11-én állnak munkába a lányok.

A Győr elleni bajnoki után megkezdődött a debreceni kézilabdázók nyári szabadsága. A lányok a pihenőidő jelentős részében egyéni edzésprogram alapján készülnek, hogy megfelelő állapotban kezdhessék el a közös munkát.

Az új keret első találkozása július 7-én lesz, az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálat után fizikai felméréseken vesznek részt a játékosok. Július 11-én kezdi meg az érdemi munkát a csapat, s a felkészülés első két hetét hazai környezetben töltik a lányok. A második hét lezárásaként lép először pályára az átalakult DVSC SCHAEFFLER, július 22-én, pénteken 16 órakor, méghozzá nem is akármilyen csapat ellen. A Nagybánya ugyanis az EHF Európa Liga legutóbbi két kiírásában bejutott a Final Four-ba.

A következő héten (hétfőtől-szombatig) Balatonbogláron, a Nemzeti Kézilabda Akadémia bázisán edzőtáborozik a Loki, itt két zártkapus felkészülési mérkőzés is szerepel a programban, július 26-án, kedden a Mosonmagyaróvár, majd 29-én pénteken a Siófok lesz az ellenfél.

A balatoni hét után hazai környezetben folytatódik a munka, majd augusztus 5-én pénteken a Ferencváros otthonában lépnek pályára a debreceni lányok. Augusztus második hetében kétszer lép pályára a csapat: 9-én, kedden Békéscsabán, majd 12-én, pénteken újra a Nagybánya lesz az ellenfél a Hódosban. A következő hét egy kisvárdai felkészülési tornával zárul, augusztus 18-án a román bajnokságot kilencedik helyen záró Zilah, másnap a cseh-szlovák közös bajnokság, a MOL Liga győztese, a Iuventa Michalovce lesz a DVSC SCHAEFFLER ellenfele.

A bajnoki főpróbát a tervek szerint augusztus 26-án tartja csapatunk – a Magyar Kupa-győztes, NB I-es ezüstérmes Ferencváros ellen. A 2022/23-as szezon szeptember első hétvégén kezdődik!

Az eredeti írást itt találja.

Európa Kiadó

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek