MegMinden
2022-04-26

Epilálás

(erdekescikkek.otpercpiheno.com)

Egy fotós, aki bemutatja, hogy a nők szőrösen is lehetnek szépek.

A szőrtelenítés egy nagyon kényelmetlen téma a nők számára, hiszen a legtöbbjük abban a hitben van, hogy csak így érhetik el, hogy nőiesebbek legyenek. Rendszeresen borotválják, epilálják, gyantáztatják a hónaljukat, lábaikat, karjukat és intim területeiket, hogy a férfiaknak jobban tetszenek. A legtöbb férfi el is várja ezt kedvesétől, hiszen számukra nagyon fontos, hogy egy nő mindenhol sima legyen. A társadalom úgy állította be, mintha minden embernek kötelezően kellene ezt a fajta tevékenységet űznie. Néhány lány azonban hátat fordított a szőrtelenítésnek, mert belefáradtak abba, hogy olyan dolgot kényszerítenek rájuk, amit nem akarnak csinálni, mert szerintük a nők természetesen is szépek. A cikkünkben szereplő lányokra egy Ben nevű fotós bukkant rá, akinek feltett szándéka volt megmutatni a világnak a természetes megjelenésű hölgyeket, és megosztani velük történeteiket. Elkészítette hát „Natural Beauty” vagyis “Természetes Szépség” nevű fotósorozatát, ami nagyon megosztotta az internetfelhasználók véleményét. Volt, aki támogatta a lányokat, de volt, aki egyenesen undorítónak vélte a megjelenésüket.

Te mit gondolsz? Nézd végig a képeket és olvasd el a véleményüket.

“Nagyon érzékeny bőröm van és erős, valamint sötét szálú hajam. A borotválkozás számomra egy nagyon fájdalmas dolog, mert másnap mindig kipattog, kipirosodik és viszketni kezd a bőröm. Utáltam, hogy nem lehetek emiatt nőies mert nagyon fájt ez az egész. Nyáron mindig hosszú ujjú felsőket hordtam, mert azzal el tudtam takarni a számomra kínos testrészeket. Olyan átlagos akartam lenni, mint a többi barátom, de sajnos nem voltam. 15 évesen megkérdeztem anyukámat, hogy elmehetek-e lézeres szőrtelenítésre, de ő azt mondta így vagyok szép és fogadjam el magam. 17 évesen volt az első komoly kapcsolatom és a fiúnak nagyon tetszett az, ahogyan kinéztem. Jobban, mint én magamnak. Akkor döntöttem el, hogy nem fogok többet szőrteleníteni. Ez a fotózás csak tovább növelte az önbizalmam, amiből amúgy sem volt túl sok.” – Maya Felix.

“A valódi formáját akartam látni a testemnek, ahogy Isten megteremtett, nem akartam elrejteni az igazi énem, ezért úgy döntöttem abbahagyom a szőrtelenítést. Sokkal erősebbnek, határozottabbnak éreztem magam utána. Viccesnek tartottam, mikor az emberek undorodva néztek rám. Ők nem értették miért csinálom, de nem is kell, elég ha én tudom. Amikor véletlenül találkoztam egy nővel, akinek szintén szőrős vlt a hónalja, erősnek és vonzónak tartottam.” -Sophie Rose.

Az eredeti írást itt találja.

Hamarosan indul a jubileumi zootábor a Debreceni Állatkertben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek