MegMinden
2021-12-07

Kulturkontakt

(Facebook)

Májer Erikával (Jardin cukrászda) és Thür Ádámmal (Ikon) beszélgettem izgalmas gasztronómiai folyamatokról.

A konyhaművészet evolúciója, a főzés mindennapi tudománya...Porkoláb Gyöngyi

 

Meghallgatás itt: Apple Podcasts https://podcasts.apple.com/hu/podcast/a-konyham%C5%B1v%C3%A9szet-evol%C3%BAci%C3%B3ja-a-f%C5%91z%C3%A9s-mindennapi-tudom%C3%A1nya/id1599050751?i=1000544185374&l=hu&fbclid=IwAR3wdYrA_dQuK5YS07ViLLa2xPj_8apQmZLGYAQQ_cHNV2XEwIQC2vo0kOI

 

A konyhaművészet evolúciója, a főzés mindennapi tudománya, gasztronómia a közétkeztetésben, no és az alkotás, közösségteremtés mikéntje!

 

Májer Erika, közgazdász, cukrász (Jardin Cukrászda), Thür Ádám, séf (IKON) lesznek Porkoláb Gyöngyi szerkesztő-műsorbezető vendégei.

Az eredeti írást itt találja.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek