MegMinden
2021-08-14

Disney szentháromság

(index.hu)

Cukiság, szüzesség, tökéletesség .

Cukiság, szüzesség, tökéletesség – szólhat a Disney szentháromsága. Sok korábbi gyereksztár keserű szájízzel emlékszik vissza a csatornánál töltött évekre. De milyen szabályokat is kell követnie annak, aki Mickey egér márkájához szeretne szerződni?

Miley Cyrus, Bella Thorne, Selena Gomez – három világsztár, akik a Disney-nél kezdték gyereksztárként, ma viszont már elhatárolódnak a márkától. Utóbbi egyébként hamarosan a Hulu egyik produkciójában, az Only Murderers in the Building című misztikus komédiasorozatban tűnik majd fel. Az énekesnő az évek során több filmben is szerepelt, illetve produkciós munkát is vállalt a 13 Reasons Why című sorozatban. A főszerepet is felajánlották neki, ő azonban visszautasította Hannah Baker szerepét, arra hivatkozva, hogy a személyével nem akarja elvonni a figyelmet a sorozat valódi üzenetéről.

Az énekesnő 2012-ben szerepelt utoljára sorozatban, méghozzá a Varázslók a Waverly helyből című Disney-produkcióban. Elmondása szerint akkoriban fogalma sem volt, mit csinál, csak egyik helyről a másikra rohangált a díszletben. Mint mondja, most végre a saját korának megfelelő karaktert hozhat majd a Hulu sorozatában, és két kollégája, a szakmában elismert Steve Martin és Martin Short is úgy véli, Selena remek színész – írta meg a Page Six. De hozzá kell tenni, hogy nem ő az első híresség, aki szakított a Disney-vel.

Az eredeti írást itt találja.

A Debreceni Egyetem férfi futsalcsapata a Kecskemétet látja vendégül az első fordulóban.

Toldi-premier

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek