MegMinden
2021-06-07

Esküvő

(indirekt.hu)

Szabó Győző 17 év után feleségül veszi párját

Beadta a derekát! Tizenhét éve alkot egy párt Szabó Győző és Rezes Judit, akik a tervek szerint hamarosan össze is házasodnak. A színészpár 2003 óta van együtt, 2010-ben született meg első közös gyermekük, Misi, 2019-ben pedig Gáspár, akik szintén ott lesznek majd a nagy napon.

– Hét éve jegyeztem el Juditot, de valahogy nem volt sürgős, hogy meglegyen az esküvő. Mindig volt valami, ami közbejött. Tavalyelőtt például átköltöztünk egy csodás házba, amibe minden pénzünket beleraktuk, akkor az volt a fontos, nem pedig az, hogy mikor lesz esküvőnk – mesélte a Blikknek Szabó Győző.

A színművész korábban már volt házas, lánya, Bori édesanyjával az eseményt alig egy hét alatt szervezték meg.

– Akkor sem kerítettünk nagy feneket neki, ahogyan azt gondolom, most sem. Egyházi esküvő nem lesz, de szerintem idén nyáron már meglesz a lagzi, ám elképzelhető, hogy csak ősszel, vagy ha esetleg nagyon összejön az élet, akkor jövő tavasszal. A lényeg, hogy magunkat ismerve néhány hét alatt összehozzuk – magyarázta a színművész.

Győző és Judit kapcsolatának kezdetét színdarabban is megörökítették, a Loveshake – Az élet összeráz nagy sikerrel futott.

Az eredeti írást itt találja.

Kánikula

Nem lesz hidegvíz kedden a debreceni Jókai utcában

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek