MegMinden
2021-05-23

Glastonbury

(BBC)

Nagyon elbénázták a Glastonbury fesztivál online közvetítését

A világ egyik leghíresebb zenei eseményének streamadására órákig nem lehetett bejutni érvényes jeggyel sem.

A koronavírus-helyzet miatt idén egymás után másodszorra maradt el a világ egyik leghíresebb fesztiválja, a Glastonbury.

Ebben az évben, hogy valamit visszaadjanak a legendás angol zenei koncertsorozatból, online megtartották a rendezvényt azoknak, akik kifizették a 20 fontos, azaz nagyjából 8 ezer forintos jegyárat - írja a BBC.

Egész pontosan csak megtartották volna, mert csúnya bakik kísérték a közvetítést, volt, aki órákra lemaradt a közvetítésről.

Az online közvetítés alapvető problémája az volt, hogy sokan nem tudtak belépni a felületre érvényes jegyük ellenére sem. Ez a helyzet közel két órán át fennállt, és mivel nem sikerült kijavítani a hibát, a szervezők végül mindenki számára ingyenesen elérhetővé tették a megtekintést. Mivel azonban az élő videót maximum egy órával lehetett visszatekerni, a nézők lemaradtak a koncertek első órájáról.

A Glastonbury fesztivál oldalán nagyon sok volt a dühös és felháborodott komment. Emily Eavis fesztiválszervező, az alapító Michael Eavis lánya elnézést kért a jegyvásárlóktól, és megígérte, hogy számukra hamarosan elérhető lesz a teljes koncert anyaga az interneten.

A Glastonbury online változatában olyan előadók lépték fel, mint a Coldplay, Damon Albarn, Jorja Smith, Kano, Haim és Wolf Alice.

Az eredeti írást itt találja.

Rejtély

Tóth Andi

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek