MegMinden
2021-05-10

Bill Gates

(blikk.hu)

Szexbűnöző miatt akar válni Bill Gates felesége?

Úgy tűnik, az elmúlt évek legnagyobb szexbotrányát kirobbantó Jeffrey Epsteinnek is jócskán van köze Melinda és Bill Gates válásához, amit a világ legdrágább bontópereként emlegetnek.

Hatalmas meglepetést okozott az eddig álompárként emlegetett üzletember és neje döntése, amit a szokásos kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva hoztak meg, most mégis úgy tűnik, nyomós oka van a szakításnak és mégsem volt olyan váratlan.

A The New York Times című lap arról írt, hogy Gates gyakran fordult meg az elítélt szexuális bűnöző társaságában, és olyan esetről is beszámoltak, hogy az éjszakát Epstein manhattani lakásában töltötte. Sajtósa akkor elmondta, hogy a szoftverfejlesztő csupán jótékonysági akciói miatt találkozott a 2019-ben elhunyt bűnözővel, de utólag megbánt minden alkalmat. 2011-ben lettek jó viszonyban, Melinda Gates pedig már 2013-ban jelezte, kényelmetlenül érzi magát a férje Epsteinhez fűződő barátságától. Miután a szexuális ügyei miatt elítélt üzletember 2019-ben öngyilkos lett cellájában, Bill Gates a Wall Street Journalnak adott interjújában tagadta, hogy szorosabb szálak fűzték volna Epsteinhez.

Az eredeti írást itt találja.

Retró játékmúzeum

Puzsér Róbert

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek