Hajdú-Bihar
2024-02-01

Egy másik autó rendszámtáblájával közlekedett

A Püspökladányi Járási Ügyészség az elkövető ellen egyedi azonosítójellel visszaélés bűntette miatt emelt vádat a Püspökladányi Járásbíróságon.

A vádirat szerint a férfi 2023 nyarán vásárolt egy személygépkocsit, azonban azt nem íratta át a nevére.

A férfi 2023. szeptember 29-én a délutáni órákban a bírtokában lévő, azonban egy másik autóhoz tartozó rendszámtáblát helyezett fel az át nem íratott személygépkocsijára és ilyen módon közlekedett azzal. A vádlottal szemben 2023. szeptember 30-án a kora hajnali órákban Püspökladányban rendőri intézkedésre került sor, amelynek keretében a férfi által felhelyezett rendszámtáblát lefoglalták.

Az ügyben a nyomozást a Püspökladányi Rendőrkapitányság folytatta le.

A Püspökladányi Járási Ügyészség a vádlott ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt emelt vádat a Püspökladányi Járásbíróságon. A büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki és rendelje el a pártfogó felügyeletét.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság intézkedése során készített fényképfelvételen a meghamisított egyedi azonosító jellel ellátott személygépkocsi látható.

Utazzon díjmentesen a LOKI meccsre!

Somló-Bakos Dalma

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek