Debrecen
2024-02-09

Átadták az V. Nagytemplomi Jótékonysági bál bevételét.

Kétmillió forinttal támogatta a Nagytemplomi egyházközség a református egyetemi gyülekezetet a jótékonysági bálon befolyt támogatásokból.

Az idei Nagytemplomi Jótékonysági Bál célja a Debreceni Református Egyetemi Gyülekezet „Felnőtté válás” programjának a támogatása volt. A kétmilliós támogatásból olyan programot szerveznek az egyetemen, amellyel hosszútávon kísérhetik a debreceni és Debrecenbe érkező fiatalokat a felnőtté válásuk útján. A programmal a 18-25 év közötti fiatalok elmagányosodása ellen küzdenek, az önismeretet és a párválasztást segítik. A református egyetemi gyülekezetben többek között párkapcsolati tréninget és tabuk nélküli beszélgetéseket szerveznek majd- mondta Kovács Gergő egyetemi lelkész.

Támogatóinkkal fontosnak tartottuk, hogy a jövő generációját építsük, ezért esett a választás idén a református egyetemi gyülekezetre – hangsúlyozta Oláh István. A nagytemplomi lelkipásztor szerint fontos, hogy a fiatalok közösségre találjanak Debrecenben, hiszen hatalmas ereje van annak, amikor felismerjük, nem vagyunk egyedül.

Az V. Nagytemplomi Jótékonysági bált február 3-án tartották a Debreceni Egyetem társszervezésével az egyetem Díszudvarában.

Gladiátor, fényképezőgéppel a kézben

Egy színésznő veheti át Johnny Depptől Jack Sparrow szerepét

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek