Backstage
2024-02-05

Judas Priest – itt a Crown of Horns klipje

Az Invincible Shield alig egy hónap múlva érkezik.

Március 8-án jelenik meg a nyáron Dunaújvárosban is fellépő Judas Priest új, Invincible Shield című albuma. A lemezen helyet kapó tizenegy dalból a Panic Attack és a Trial By Fire után múlt héten a Crown of Hornst is megismerhettük.

„Nincs abban semmi szokatlan, ahogy ezt a dalt összeraktuk” – nyilatkozta Rob Halford. – „Soha nem voltunk egy formulákhoz ragaszkodó banda, de amikor belekerülünk egy olyan textúrába, amiben már eléggé otthonosan mozgunk – vagy beszélhetünk egyfajta újragondolásról is akár –, akkor elvárjuk, hogy találjunk valami extrát azon a konstruktív ötleten belül, hogy friss külsőt és érzést adjunk neki."

Halford bevallotta, hogy a végeredmény még az ő fülének is meglepő lett: „Istenem, a zenekar olyan fiatalosan szól. Úgy hangzik, mintha egy csapat fiatal metálos hozta volna össze ezt a zenét. Ez egyszerűen nagyszerű, hogy 50 évvel később még mindig megvan minden fontos elem, a szenvedély, a lendület, az energia és a lelkesedés. Ez egy cseppet sem csökkent."

A dalhoz most megjelent klipben a zenekart – Glenn Tiptonnal kiegészülve – a stúdióban látjuk, bepillantást engedve a kulisszák mögé.

 

Tornainé Kicsák Edit és Ulveczki Csaba ökomenedzserek

Jön a tavasz, „visszatér” a Buzánszky a stadionba

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek