Sport
2023-10-14

Idegenben kell javítania a DEAC-nak

A Putnok ellen nem sikerült jó teljesítményt nyújtani, ám vasárnap újabb rangadó következik.

Az első helyezett, eddig veretlen Putnok FC látogatott legutóbb a cívisvárosba az NB III Északkeleti csoportjának 10. fordulójában. A fekete-fehérek pont nélkül maradtak, ugyanis 4–1-re kikaptak a vendégektől, ezért a vasárnapi meccsre némileg eredménykényszerbe kerültek. A vasárnap 15 órakor kezdődő bajnokin sem vár egyszerű feladat a hajdúságiakra, ugyanis a második helyezett Cigánd otthonába utaznak.

– Tény, hogy nem sikerült jól a legutóbbi találkozónk, olyan hibákat vétettünk amelyeket nem lett volna szabad – mondta az egyetemisták vezetőedzője, Urbin Péter. – Az első bő negyedórában kaptunk két gólt, és onnan már nehéz visszajönni a meccsbe, főként egy olyan kiváló együttes ellen, mint az első helyezett Putnok. A fegyelmezetlenségünk okozta ezt a helyzetet, bár az elején még lehetett volna javítanunk, de a futball már csak ilyen, olykor nem jön be semmi, olykor pedig minden a mi malmunkra hajtja a vizet – összegzett a tréner, aki a DVTK II elleni összecsapásra is utalhatott, ugyanis akkor a DEAC nyert idegenben 41-re.

A Cigánd elleni, idegenbeli összecsapásról így vélekedett a szakember:

– Ismét egy élcsapattal találkozunk, ennek ellenére bízom a srácokban. Nem lettünk rosszabb csapat, de azokat a hibákat, amiket legutóbb elkövettünk, el kell kerülnünk a hétvégén. Nyilván rányomta bélyegét a hangulatunkra a vereség, ilyenkor fel kell rázódnunk, de azt hiszem, ez sikerült. Kielemeztük a történteket, éppen ideje előretekintenünk. Néha nüanszokon múlik egy-egy meccs végeredménye, a legjobb teljesítményeket akarjuk nyújtani vasárnap is, és én bízom a srácokban! – mondta el honlapunknak Urbin Péter.

NB III Északkeleti csport, 11. forduló
Evolution Hungary-Cigánd SE–DEAC
2023. 10. 15. (vasárnap) 15:00, Cigánd, Városi Stadion

Joe Biden: az Egyesült Államok részt vesz a gázai humanitárius válság kezelésében

Íme, három focis tárgy, ami egyetlen rajongó életéből sem hiányozhat!

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek