Sport
2023-09-02

A sereghajtó érkezik Debrecenbe

A DEAC a hétközi forduló után vasárnap ismét itthon játszik: a Gyöngyöst fogadja.

A szerdai, Kisvárda II elleni hazai döntetlent követően vasárnap 16 órakor ismét a Dóczy utcai Sportcampuson lép fel a Debreceni Egyetem csapata az NB III Északkeleti csoportjában, mégpedig a gyöngyösiek ellen.

Fontos tudnivaló, hogy a nyári, ingyen látogatható mérkőzések után ezúttal már belépőjegy ellenében tekinthetik meg a kilencven percet a nézők. Elővételben a jegy.deac.hu-n lehet tiketthez jutni, és természetesen a helyszínen is lesz árusítás. A pénztárak 15 órakor nyitnak.

– Nyilván csalódottak voltunk a várdaiak elleni 2–2 után, mert ugyan ki-ki meccset játszottunk, de megvoltak a ziccereink, ha azokat jobb százalékban használjuk ki, garantáltan nyertünk volna – nyilatkozta játékosunk, Lakatos Benjámin– Nem voltak kedvező feltételek a nagy esőzés miatt, de nem volt mese, amennyire lehetett, alkalmazkodnunk kellett hozzá. Persze, az időjárás az ellenfelet is ugyanolyan feladat elé állította. A végefelé már úgy tűnt, a vendégeknek nem feltétlenül rossz eredmény a döntetlen, sajnos ezt el is érték. Hiába voltunk veszélyesebbek a kapu előtt, most ezzel az egy ponttal kellett megelégednünk, az is több, mint a semmi, ám mindenképpen javítanunk kell a hétvégén – mondta a védő.

A fekete-fehérek vasárnap délután az eddig egyetlen egységet sem gyűjtött, ezért utolsó helyen álló Gyöngyössel csapnak össze.

– Minden meccsre úgy készülünk, mintha az első helyezettel találkoznánk, kielemezzük őket és készülni fogunk rájuk. Hazai pályán játszunk, nincs mellébeszélés, meg kell szereznünk a három pontot. Azt pedig félretesszük, hogy az ellenfél milyen pozíciót foglal el a tabellán.

NB III Északkeleti csoport, 6. forduló
DEAC–Gyöngyösi AK
2023. 09. 03. (vasárnap) 16:00, Debrecen, Dóczy utcai Sportcentrum

Elkészült a tízmilliomodik elektromos kormánymű a maklári Boschnál

A nigériai csalás

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek