Sport
2021-07-25

Elhunyt Pistár János

Mély megrendüléssel értesültünk, hogy 66 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt a Debreceni Universitas Sport Egyesület (DUSE) egykori kiválósága, Pistár János. A szomorú hírről felesége számolt be a közösségi oldalon.

Az 1979–1980-as szezonban az NB II Keleti csoportjában indult az újonnan megalakult Debreceni Universitas Sport Egyesület (DUSE), amely várakozáson felül teljesített, ugyanis első szezonjában a negyedik helyen végzett, mindössze rosszabb gólkülönbsége miatt szorult le a dobogóról.

Ennek a csapatnak a tagja volt Pistár János is, aki a Debreceni Egyetem főépületében, a Karácsony Sándor teremben tavaly rendezett negyvenéves jubileumi találkozón még jókedvűen nosztalgiázott az egykori társakkal.

Pistár János 1955. február 2-án született Bökönyben. A DUSE előtt a DMTE együttesében játszott, később volt a Kabai Egyetértés SE labdarúgója, majd pályafutását Derecskén fejezte be.

A felesége tájékoztatása szerint Pistár János búcsúztatása július 31-én, 13 órakor lesz a debreceni Attila téri görögkatolikus templomban.

Nyugodjon békében! A gyászoló családnak őszinte részvétünket fejezzük ki és osztozunk a mély gyászban.

Pupp Réka 5. lett Tokióban

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek