Sport
2023-02-07

Négy edzőmeccsen négy találat a mérlege

A DEAC csatára, Kerekes Krisztián gólerősen futballozott a felkészülési mérkőzéseken.

A téli felkészülés során négy alkalommal lépett pályára a DEAC NB III-as labdarúgócsapata. Az Újfehértót és a Szatmárnémetit egyaránt 2-0-ra verte az egyetemi alakulat, a Tiszaújvárossal és a Karcaggal pedig 1-1-es döntetlent játszott. A négy találkozón négyszer volt eredményes a fekete-fehérek támadója, Kerekes Krisztián. A korábbi kiváló gólgyáros, Kerekes Zsombor fia az újfehértóiaknak, a borsodiaknak és szatmárnémetieknek – nekik kétszer – is beköszönt.

– Nagyon örültem a góloknak, amelyek főként annak köszönhetőek, hogy sikerült a teljes felkészülést végigdolgoznom – nyilatkozta a 24 esztendős Kerekes. – Az utóbbi két és fél évem meglehetősen viszontagságos volt a sérüléseim miatt, szerencsére a télen ez elkerült. Jó erőben érzem magam, és igyekeztem minél több különfoglalkozáson is csiszolni a formámat – mondta Krisztián, aki elárulta, sokat gyakorolta az kapu előtti labdaátvételeket, a lövéseket, ez pedig hozzásegítheti őt ahhoz, hogy jó döntéseket hozzon, ha helyzetbe kerül.

Azt is megtudtuk, hogy Sándor Tamás vezetőedző is dicsérte a teljesítményét. – Jólestek szavai, és én is éreztem, nem ment rosszul a játék az utóbbi egy hónapban. A felkészülés elején fáradtabbak voltunk, hiszen sokat tréningeztünk, ám mostanra már a frissítésen van a hangsúly az edzéseken. Abban bízom, hogy mindenki egészséges lesz a tavasszal a csapatban, és akkor elérhetjük a kitűzött célunkat, azaz a dobogón végezhetünk. Szeretnék minél rendszeresebben játszani a bajnokságban, és az ősszel megszerzett 5 gólomtól többet akarok lőni a tavaszi szezonban.

Már olvasható a friss Egyetemi Élet

Elmarad idén az East Fest Mezőtúr

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek