Sport
2023-01-07

Élőben közvetíti a 65. Év Sportolója 2022 Gálát az M4 Sport

Új helyszínen, a budapesti Operaházban rendezik meg az M4 Sport - Az Év Sportolója Gála 2022 díjátadót január 9-én, hétfőn; a nagyszabású színpadi produkciókat felvonultató eseményt 19.30-tól a közmédia sportcsatornája élőben közvetíti - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája szombaton az MTI-vel.

A közmédia sportcsatornája idén is kiemelten készül az eseményre, nemcsak élőben adja a 20 órakor kezdődő gálát, hanem már a díjátadó előtt harminc perccel kapcsolja riporterét, Ujvári Mátét a helyszínről, így a nézők exkluzív betekintést kaphatnak a rendezvény hangulatába - olvasható a közleményben.
    Hozzátették: a 2022-es gálán is 10 díjat adnak át a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjainak szakmai döntése alapján, egyről azonban nagy részben a szurkolók dönthettek.
    A közlemény szerint ehhez a két éve életre hívott "Az Év sportpillanata" elismeréshez az M4 Sport különösen kötődik. A kategória tíz jelöltjére az m4sport.hu oldalon lehetett szavazni december 30-ig. A legjobb három mezőnyének kialakulása után háromtagú grémium dönt a győztesről, amelynek elnöke Novotny Zoltán - írták.
    "Nagyon nehéz dolga volt a nézőknek az Év sportpillanatának megválasztásánál, hiszen rengeteg maradandó, életre szóló élményt köszönhetünk 2022-ben is a magyar sportolóknak. Büszkék vagyunk rá, hogy ezeket az eseményeket, többek között a téli olimpiát, a budapesti vizes-világbajnokságot, a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseit, vagy az FTC El-menetelését is élőben közvetíthettük" - idézték a közleményben Székely Dávidot, az M4 Sport csatornaigazgatóját.     

    Székely Dávid hangsúlyozta, hogy mennyire büszke a magyar sportolók teljesítményére, akik "elképesztő" sikereket értek el tavaly.
    Emlékeztettek, hogy a gálán minden évben sztárfellépőket is láthatnak a nézők és a díjátadók névsora is illusztris: idén Novák Katalin köztársasági elnök és Fabio Capello, a Real Madrid labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője, illetve a 11-szeres paralimpiai bajnok, Farkas Henrietta is ad át díjat.

    "Próbálunk felnőni a feladathoz, a világsikereket elérő magyar sportolók teljesítményéhez legalább közelítőleg méltó Sportgálán köszönni meg nekik az élményeket, amelyeket az elmúlt évben is kaptunk tőlük. Köszönjük a névadó televíziós partnerünknek, az M4 Sportnak, hogy már nyolcadik alkalommal közvetíti élőben az évről évre egyre rangosabb eseményt" - mondta Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője a közlemény szerint.
    Jelezték azt is, hogy a hétfő este látható másfél órás gálaműsort látványos show színesíti. Az est házigazdája az M4 Sport műsorvezetője, Mohay Bence lesz - tették hozzá.
    "A nézők minden eddiginél különlegesebb díjátadóra számíthatnak a budapesti Operaházból" - zárta a közleményt az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.

Csepregi György

Csak belépésre használható a röszkei közúti határátkelőhely

MTI

Szerző
Hasonló cikkek