Sport
2020-06-26

Új program a Nemzetek Ligáján

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) pénteken kihirdette a Nemzetek Ligája módosított programját, amelyben a hazai válogatottunk négy mérkőzésének dátuma is módosult.

A szeptemberi dupla fordulóban maradtak az eredeti időpontok, azaz  a másodosztálynak megfelelő B divízióban szereplő együttesünk 3-án Törökország vendége lesz, majd három nappal később az orosz csapatot fogadja. Az októberi két körben a magyarok találkozóira az eredeti időponthoz képest két nappal később kerül sor: Szerbiában 11-én, majd Oroszországban 14-én léphetünk pályára. Novemberben egy nappal csúszik a találkozók dátuma, az eredetiekhez képest, így Szerbia 15-én, Törökország pedig 18-án lép pályára Magyarországon.

A módosításokra azért volt szükség, mert az Európa-bajnoki pótselejtezőben érintett válogatottaknak, így a hazánknak is októberben és novemberben pótolják az Eb-részvételről döntő márciusról elhalasztott találkozóikat, ezért ezek a csapatok ebben a két hónapban hét vagy nyolc nap alatt három meccset játszanak. 

A magyarok a múlt szerdai bejelentés szerint október 8-án lépnek pályára Bulgáriában, a párharc győztese pedig november 12-én fogadja az izlandi-román mérkőzés továbbjutóját immár az Eb-részvételért.

A magyar válogatott mérkőzései:

Törökország-Magyarország, szeptember 3. 20.45
Magyarország-Oroszország, szeptember 6. 18.00
Szerbia-Magyarország, október 11. 20.45
Oroszország-Magyarország, október 14. 20.45
Magyarország-Szerbia, november 15. 20.45
Magyarország-Törökország, november 18. 20.45
 

Oszlopcserék a Klinikánál

Elítélték a gázolót

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek