Sport
2022-08-18

Fájó vereség

Hétközi fordulót rendeztek az NB III Keleti csoportjában, a szerdai játéknapon a DEAC a DVTK második csapatát fogadta. Bizakodva várhattuk az összecsapást, mivel az előző három tétmeccsünkön diadalmaskodtunk.

 Legutóbb a Vasast fektettük két vállra vasárnap, Sándor Tamás csak egy helyen módosított a hétvégi kezdőcsapathoz képest, Tochukwu helyett Bidzilya lehetett ott a pályán az első percben.

Az elején tapogatózó játékot láthatott a publikum, aztán próbáltuk átvenni az irányítást. Veszélyes helyről végezhetett el szabadrúgást ifjabb Sándor Tamás, de a kísérletét a sorfal blokkolta. Az első félidő derekán megszületett a meccs első (és később kiderült, hogy utolsó) gólja, ám ennek nem örültünk, mivel a diósgyőri Benkő Péter szerezte. A szünetig mentünk előre az egyenlítésért, ám sajnos az eredmény nem módosult.

A térfélcserét követően Ratku Roland mutatta be az első komolyabb hárítást, aztán Bereczki Dániel és Korhut Mihály veszélyeztetett, de ezeket a szituációkat megúszták a borsodiak. Sándor Tamás vezetőedző cserékkel próbálta felrázni az együttesét, többek között Kerekes Krisztián, Oliver Tochukwu és Trencsényi Bence is játéklehetőséget kapott. Kerekes közel járt az egalizálsához, ám egy ígéretes beadásról lemaradt. A lefújás előtt még Ratku jelentkezett egy szép védéssel.

Nem várt vereségbe futottunk bele hazai környezetbe, vasárnap a Tiszafüred otthonában javíthatunk.

NB III Keleti csoport 4. forduló
DEAC-DVTK II 0-1 (0-1)
DEAC Sportcampus, vezette: Sándor Csaba.
Gólszerző: Benkő (23.)
A DEAC összeállítása: Ratku – Soltész, Papp F., Orosz – Rauf (Jankelic, 59.), Sándor T., Kónya (Ujvárosi, 59.), Korhut – Bereczki (Tochukwu, 71.), Szabó L. (Kerekes, a szünetben), Bidzilya (Trencsényi, 59.). Vezetőedző: Sándor Tamás.

Fotó: Égerházi Péter

Szakmákat ismerhetnek meg a debreceni gyerekek a Galibán

Farmer Expo: fókuszban a vízgazdálkodás

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek