Sport
2022-01-29

Bravó Hrabina

A DVSC kapusa Hrabina Alex nagyszerű teljesítménnyel mutatkozott be az első osztályban. Bravúros védéseinek köszönhetően érintetlen maradt a Loki kapuja. DVSC-Kisvárda 0-0 .

Joan Carrillo vezetőedző  Hrabina Alexet jelölte a kezdőcsapatba. A 26 éves  kapusnak ez volt az első tétmeccse kapusként az NB I-ben és a DVSC-ben is – korábban a Nyíregyházában egy perc jutott neki az élvonalban, de akkor kényszerből a mezőnybe állt be –, ez pedig egyértelműen emlékezetesre sikerült. Hrabina már az első játékrészben három nagy védést is bemutatott, elsőként Bumba kísérletét hárította bravúrral, majd Makowski löketénél lábbal mentett, a hosszabbításban pedig ujjheggyel tolta lécre Mesanovic közeli fejesét.

A második félidő hatvanadik percében Dzsudzsák kemény lövését védte lábbal Dombó. Ennek ellenére a vendégek játszottak fölényben, igaz már kevesebb helyzetet tudtak kialakítani, mint a térfélcsere előtt. Lehetőség azonban a hajrára is maradt a várdaiak előtt, a 85. percben Ötvös passzolt sarokkal Camajhoz, aki 10 méterről kevéssel lőtt a jobb felső sarok mellé. A 92. percben Prenga még megkapta a második sárga lapját, de ez nem osztott, nem szorzott már. A 94. percben Bódi 22 méterről, szemben a kapuval végezhetett el szabadrúgást, de a bal sarok mellé tekert.

Debreceni VSC–Kisvárda 0-0

Nagyerdei Stadion: 2600 néző

Kiállítva: Prenga (92.)

DVSC: Hrabina – Poór, Pávkovics, Deslandes (Bévárdi, 81.), Charleston – Varga (Da. Babunski, 64.), Baráth – Soltész (Do. Babunski, 46.), Dzsudzsák (Bényei, 87.), Szécsi – Ugrai (Bódi, 64.).

Kisvárda: Dombó – Prenga, Cirkovic, Kravchenko (Hej, 72.), Peteleu – Melnyik, Ötvös – Navrátil (Asani, 64.), Bumba (Camaj, 82.), Makowski (Karabelyov, 72.) – Mesanovic.

Fotó: Czeglédi Zsolt MTI

Letartóztatták a debreceni ékszerboltba behatoló szerb testvérpárt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek