Sport
2021-09-28

DVSC öregfiúk: remek hangulat a panyolai gálameccsen

Remek napot töltöttek el a legendák sok futballszerető ember társaságában.

Az elmúlt hétvégén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Panyolán vendégeskedett a DVSC Öregfiúk, amely a helyi falunapra kapott meghívást.

A labdarúgó-tornát követően a helyiek egy gálameccsen csaptak össze legendáinkkal, akik a Horváth Béla, Fekete Róbert, Ronald Habi, Plókai Mihály, Madar Csaba, Kerekes Zsombor és Bernáth Csaba által kialakított gárdával álltak ki a 2×25 perces találkozóra.

Közönségszórakoztatóra sikeredett a meccs, Bernáth Csaba, Kerekes Zsombor és Madar Csaba duplázott, míg Plókai Mihály és Ronald Habi egy-egy alkalommal volt eredményes. A panyolai öregfiúk is megmutatták, mire képesek, ötször találtak a debreceni kapuba, így 5-8-as végeredmény alakult ki.

A gálameccs végén Panyola polgármestere, Muhari Zoltán a Panyolium műhelyben látta vendégül az öregfiúkat, akik remek pálinkakülönlegességeket kóstolhattak.

Csodálatos időben, kiváló hangulatban, és sok futballszerető ember körében zajlott a panyolai falunap, melyre nagy örömmel fogadták el a meghívást a Loki legendái. Egykori játékosaink ezúton is köszönik a szívélyes vendéglátást.

dvsc.hu

Pénteken nyitja meg kapuit a MagdaFeszt

Postán adta fel a droggal átitatott levelet

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek