Sport
2021-07-30

Korhut Mihály: nyerni szeretnénk a Honvéd ellen

Védőnk már alig várja a nyitányt.

Az OTP Bank Liga első fordulójában szombaton 20 órakor kezdődő, Honvéd elleni bajnoki találkozóra mindenki izgatottan készül, nincs ezzel másképp Korhut Mihály, a DVSC 22-szeres válogatott futballistája sem. Játékosunkat a nyitómeccsről kérdeztük.

– Nagyon hosszú volt ez a 6 hét, alapos és kemény felkészülést fejezett be a csapat. Már alig várjuk a rajtot, bizony jó, hogy végre kezdődik a bajnokság. Személyes véleményem szerint jobb lett volna itthon kezdeni, de ha már idegenben játsszunk, legalább egy szép, új stadionban léphetünk pályára. Reméljük, sokan kijönnek a találkozóra, a legfontosabb persze, hogy jelentős létszámú debreceni tábor biztasson minket – mondta a Loki rutinos játékosa, aki az ellenfélről is beszélt.

– A Honvéd játékoskerete erős, jól össze is van rakva. A kispestiek az előző idényben szenvedtek, de az új szezonban nem ez várható. Gazdag Dániel eligazolása jelentős veszteség számukra, de nyilván meg tudják oldani a pótlását. A debreceni nevelésű Balogh Norbert nagy erősségük, de mi elsősorban magunkra figyelünk, mindenképpen nyerni szeretnénk. Nagy várakozással tekintek a VAR-rendszer magyar debütálása elé is – nyilatkozta Korhut Mihály.

Forrás: dvsc.hu

Változik a reptéri járatok menetrendje

Uniós cél 2050-re a közúti balesetmentesség

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek