Sport
2021-03-17

Gólzáporos meccs után már 2-0-ra vezet a DEAC a Brassó ellen

A DEAC jégkorongcsapata második idegenbeli meccsét 6-3-ra megnyerte a Corona Brassó otthonában az Erste Liga elődöntőjében.

A DEAC együttese szinte lemásolta az előző napi mérkőzés elejét, mivel az első harmad után 2-0-ra vezetett Izacky és Dalecky góljaival.

A második játékrészben igazi gólpárbajt rendeztek a felek. A Brassó előbb egyenlített, de Berta Ákos találatával visszavette a vezetést a debreceni alakulat. Erre azonban még volt válasza a hazaiaknak, Cody Fowlie második gólját szerezte a meccsen, a Brassó pedig ezzel 3-3-ra alakította az eredményt.

Az utolsó 20 perc sokáig gól nélkül telt, majd a DEAC csapatkapitánya, Berta Ákos ismét betalált. Az utolsó percekre a Brassó lehozta kapusát is az egyenlítés reményében, de ez visszafelé sült el. A DEAC két üreskapus góllal kialakította a 6-3-as végeredmény.

A DEAC már 2-0-ra vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban, és amennyiben hazai jégen szombaton és vasárnap is be tudja húzni a Brassó elleni meccseket, készülhet az Erste Liga döntőjére.

Fucsovics ott van a negyeddöntőben a dubaji keménypályás férfi tenisztornán

Korona, show, biznisz

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek