MegMinden
2024-04-25

AI-Hírek

(animatiqua.com)

Így fog kinézni az első AI által generált film.

Megjelent a trailer a világ első teljesen mesterséges intelligencia által generált filmjéhez

Next Stop Paris című film egy romantikus történet egy Claire nevű nő és egy férfi között, akivel a Fény városába tartó vonaton találkozik. A film idén nyáron debütál.

A TCLtv+ Studios egy vadonatúj produkciós csapat, amelynek első kiadványa egy rövid, mesterséges intelligencia által generált romkom lesz, profi szinkronszínészekkel és eredeti forgatókönyvvel, de a képi világot mesterséges intelligencia eszközeivel generálják.

 Elmondásuk szerint ez egy “mesterséges intelligencia által vezérelt szerelmi történet“.

“A történet lesz a középpontjában mindennek, amit csinálunk” – mondta Chris Regina, a TCL tartalomért felelős vezetője. “Lehetővé tesszük az alkotók és a történetmesélők számára, hogy használják ezt az új technológiát, hogy az emberi élmény gazdagodjon. Next Stop Paris-t egy korai kísérletnek tekintjük, és izgatottan várjuk, hogy milyen fogadtatásra talál.”

A különleges játékfilmet az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság és Lengyelország művészei animálták.

“A karakterek és a fiktív világ megalkotásához használt mesterséges intelligencia lehetővé teszi a kreatív csapatok számára, hogy feszegessék a határokat és felélénkítsék a nézői élményt, miközben új lehetőségeket teremtenek a marketingpartnerek számára” – írja a TCL sajtóközleményében.

Az eredeti írást itt találja.

A Föld napja a Műszaki Karon

A pop örökös királynője - Kylie Minogue a Sziget Fesztiválon

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek