MegMinden
2024-03-28

Versre fel!

(Facebook)

Posztolj verset április 11.-én.

2015-ben csatlakoztunk először a Debreceni Moly Klubbal a GittEgylet.com felhívásához, melynek célja az, hogy árasszuk el a tereket, utcákat a magyar költészet napja alkalmából sok-sok verssel. Idén is legyen egy ilyen versekről szóló napunk!

Fotózzátok le, amit posztoltok, és gyűjtsük össze egy albumba a verseket! Jöhetnek ide a fotók az eseményhez is!

Használjátok a #posztoljverset2024 #posztoljversetdebrecen hashtag-eket, hogy egymásra találjanak a versek, és hogy mi is megtaláljuk őket!

Amit ne hagyj otthon, ha posztolsz:
- magyar költők verseit nyomtatva vagy kézzel írva. Lehet mellé rajzolni is.
- madzagot, celluxot, bluetech gyurma ragasztót vagy bármi olyan eszközt, amivel verset tudsz kiragasztani, vagy aszfalt krétát, amivel a járdára tudsz verset írni.
- genoterma, átlátszó lefűző, hogy a versek túléljék az időjárást (pl. eső). De akár le is laminálhatjátok őket, vagy a vastag cellux-szal, átlátszó öntapadós fóliával fedhetitek őket.
- ha pedig olyan helyen dolgozol, ahol van kirakat, ablak, jöhetnek ezekre a felületekre is a versek lemosható krétafilcekkel.

Legyetek kreatívak! Jöhetnek a rajzos-mókás versek a játszóterekre, amivel meg tudjuk lepni a gyerkőcöket, motiváló versek a kondiparkokba, a természetről szólók a parkokba, padokra, unalom űzők a busz- villamosmegállókba, vagy amit akartok a jó ízlés határain belül.
... és van nekünk egy Verskertünk is a Déri téren.

Versre fel!

Az eredeti írást itt találja.

Bypass of Anger

Hiánypótló nánási krónika

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek