MegMinden
2024-01-04

Vajay Kitti

(vajaykitti.hu)

Az Igazság Te vagy - Könyv

A KÖNYVRŐL:
(részletek a könyvből)

Életem legfontosabb kérdése lett: miképpen lelhet az ember valódi belső békére?
Számos élmény, zsákutca, kudarc után feltárult előttem az egyszerű igazság. Olyan erőre és megértésre bukkantam magamban, ami a legnagyobb természetességgel járta át lényemet és életemet.

Felismerve és megtapasztalva  mindazt, ami amögött van, amit érzünk, gondolunk, akár magunkról, akár másokról, akár a világról, a megértés függönye elkezdett egyre szélesebbre nyílni.

A valódi természetünkre való ráébredést közvetítem olyan módon, hogy az a nyugati kultúrában nevelkedett, hétköznapi ember számára is kézzel fogható és érezhető legyen. Ez a végső válasz és megoldás minden kérdésünkre és helyzetünkre. Ez a te valódi minőséged is, melyben ott van minden teljesség.

Ez a  könyv azért létezik, hogy ennek felismerésében vezessen téged.

A könyvben sokszor olvashatod majd az alábbi kifejezéseket: Élet, Isten, Jelenlét, Forrás, Csend, valódi természet, belső bölcsesség. Ezek végső soron mind-mind ugyanazt igyekeznek megnevezni, a saját igazságodat. Ez a könyv ugyanis saját felfedezésedben kísér téged, önmagad megértésében és valódi megismerésében. Feltárja számodra igazságodat, mely csakis arra vár, hogy felfedezd.

A könyv tartalma önálló írásokból áll. Ezek az írások mélyek, így olvasásuk után érdemes hagyni őket ülepedni, érlelődni magadban. Az írások 5 fejezetben találhatóak, melyek sorrendje saját belső felfedezésedet támogatják.

 

FEJEZETEK:

1. Önmagad félreértése
2. Kapcsolatok - Minden hazavezet Téged
3. Felfedezni: Ki vagy Te
4. A megértés Benned történik
5. Az Igazság Te vagy

 

A könyv olvasásához két módot javaslok.

Az egyik lehetőség, hogy az elejéről kezded el a könyvet. Sorban haladsz és engeded, hogy a folyamat végigkísérjen, engeded, hogy a könyv a belső vezetőd legyen. Még akkor is, ha felkavarodsz időközben, bízhatsz benne, nem fog magadra hagyni, a legnagyobb szeretettel és megértéssel van feléd, és pontosan tudja, min mész keresztül. Furcsán hangozhat, hogy így beszélek róla, de ez a könyv él, és olvasása közben úgy tűnhet, mintha lenne egy személyes mestered, tanítód, vezetőd, mintha Isten fogná a kezedet, aki tökéletesen beléd lát és ösztönöz, hogy aztán a végén saját bölcsességed tárulhasson fel számodra.

A másik mód pedig az, hogy kedvedre kinyitod a könyvet bárhol, és elolvasod a neked szóló üzenetet, aminek csak engedd meg, hogy tegye benned a maga dolgát.

A megértések nem az elmédben fognak történni, így az olvasáshoz a nyitottságot javaslom.

Kívánom, hogy váljék javadra ez a könyv olyan módon, ahogy az a számodra a legjobb!

A legmélyebb szeretettel:

Vajay Kitti

Az eredeti írást itt találja.

Fokozatosan jelennek meg az üzletekben az új rendszerben visszaváltható italospalackok

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek