MegMinden
2023-11-08

Mátyus

(csakfoci.hu)

20-25 magyar és külföldi edző jelentkezett be az NB I-es csapat kispadjára.

A csakfoci.hu ma elsőként számolt be arról, hogy a Kisvárda vezetőedzője, Mátyus János távozik a kispadról, majd később a klub hivatalosan is bejelentette, hogy a szeptemberben kinevezett szakember lemondott posztjáról.

Az M1 aktuális csatornán Révész Attila kisvárdai sportigazgató elmondta, a közvetlen rivális ZTE-vel szembeni vereség nagyon mélyen érintette Mátyust, látta rajta, hogy nagyon csalódottá és némileg hitehagyottá vált, ezért nem is akarta győzködni.

A mai napon teljesen váratlanul állt elém ezzel a kéréssel. Azt mondta, annyira megszerette a klubot és az itteni embereket, hogy nem szeretné, ha ő lenne a gátja a csapat jobb szereplésének. Úgy érzi, azzal tesz a legjobbat, ha esélyt ad másnak, hátha más módszerrel jobban ki tudunk jönni a hullámvölgyből - magyarázta a klubvezető az MTI híre szerint.

A sportigazgató hozzátette, csak a keddi napon már 20-25 magyar és külföldi edzőt ajánlottak neki, de a naptári évből hátralévő öt mérkőzést házon belül oldják meg, tehát ő maga, vagy az egyik akadémiai edző irányít majd, a végső megoldás azonban nem ez lesz.

Az eredeti írást itt találja.

Szabó Kriszta

Kocsis Csaba

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek