MegMinden
2023-09-28

Liverpool

(csakfoci.hu)

Szoboszlai a világraszóló bombagóljáról.

A Liverpool magyar középpályása szerint élete egyik legszebb gólja volt a Leicester City elleni bombája, de számára még fontosabb csapata győzelme.

Szerző: Csakfoci.hu2023. szeptember 28., csütörtök 9:54

Szoboszlai Dominikkal a Liverpool hivatalos honlapja készített interjút, miután a Vörösök a csereként beállt magyar középpályás parádés bombájának is köszönhetően 3-1-re verték a Ligakupában a Leicester City együttesét.

Hogy őszinte legyek, mióta itt vagyok, mindig ugyanúgy kezdjük a meccseket, hátrányba kerülünk, aztán fordítunk...minden egyes meccsen megfelelő reakciót mutatunk, nem számít, ki van a pályán, vagy éppen ki jön be. Igazi csapatként dolgozunk, nem számít, ki játszik, mindenki a legjobbját nyújtja. Fiatal játékosok segítik az idősebbeket, a tapasztalt játékosok meg segítik a fiatalokat. És a végén eddig szinte mindig megvolt a három pont, vagy épp most továbbjutás és a következő forduló - mondta a győztes meccset követően a magyar középpályás, akit megkérdeztek arról is, csalódott volt-e amiatt, hogy nem a kezdőben kapott ezúttal helyet?

Persze, még fiatal vagyok, és mindig az elejétől kezdve játszani akarok, de ugyanerre mindenki rászolgált a keretben - tette hozzá diplomatikusan Szoboszlai, aki így értékelte óriási bombagólját:

Nagyon különleges volt, az biztos, azt nem tudom, hogy ez volt-e a legszebb gól. Az egyik legszebbet biztosan a válogatottban szereztem és Salzburgban is volt egy nagy, de az biztos, hogy mai az egyik legszebb volt.

Én csak teszem a dolgomat, keményen dolgozom. Mindig készen állok arra, hogy harcoljak a csapatért, a szurkolókért, magamért. És mivel sok lehetőséget kapok, szeretném meghálálni a bizalmat.

Szoboszlai kitért arra is, hogy csapata zsinórban hét tétmeccsét megnyerve menetel az idényben.

- Meccsről meccsre gondolkodunk, nem hosszú távon. Természetesen nem akarunk soha veszíteni, de reálisnak kell lennünk. Most a Tottenham-meccsre várunk, és bízunk benne, hogy hazavisszük újra a három pontot. És aztán majd a következő hét lesz a téma - fűzte hozzá.

 

Az eredeti írást itt találja.

Letörte az autójára csukódó sorompót

Tóth Dénesre emlékezik az Unió 4 Színpad

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek