MegMinden
2023-09-26

Ismerős ?

(parpercegeszseg.blog.hu)

5 idegesítő női szokás, amitől a pasik kiborulnak!

Senki sem tökéletes... Van néhány olyan tipikus női szokás, amely a legbéketűrőbb férfit is előbb-utóbb kihozza a sodrából. Mindannyian tudjuk, hogy egy férfi sohasem fogja megérteni, minek egy nőnek 55 pár cipő. Nos ezt gyakran a nők sem értik, de az biztos, rossz kedv ellen egy szép pár cipő orvosság! Mi az az 5 hétköznapi dolog, ami őrületbe kergeti a férfiakat?

Tele van a gardrób, de nincs mit felvennem - Ismerős? Épp késésben vagytok, már régen elkellett volna indulni, amikor azt látod, hogy álmaid nője a gardrób előtt áll, és felkiált: Nincs egy normális ruhám sem, amit fel tudnék venni!” Ez egy tipikus dolog, amitől a férfiak a falra másznak! A mindennapokban gyakran előfordul, hogy a nők hosszú percekig vacillálnak a ruhadarabok közt a szekrény előtt, mert épp nincsen piros szín hangulatában, de az eddigi kék ruhája sem jó, mert az meg már unalmas. A férfiak pedig nem értik, mit kell ennyit válogatni, hiszen ők  képesek magukra kapni az első ruhadarabot ami a kezük ügyébe akad és már indulásra készen is vannak.

Az exek utáni nyomozás - Ha nyomozásról van szó, a női praktikáknál nincsen jobb, maga az FBI is megirigyelné. A legtöbb férfi arra panaszkodik, amint komolyabbá válik a kapcsolatuk, a nők azonnal az internet elé pattannak, hogy nekikezdjenek az exek utáni információk minél szélesebb körű beszerzésének.  A pasik nem díjazzák, ha a csajok nyomoznak utánuk, azaz kutakodnak a régi posztok, képek, likok között hátha akad valami gyanús.

Mi a baj? - Semmi. - A toplista csúcsán áll az alábbi nagyon rövid, de annál rémisztőbb párbeszéd. A nők gyakran elintézik ennyivel, mivel úgy érzik, a partnerük úgysem értené meg, vagy nem elég figyelmesek ahhoz, hogy kiérdemeljék a választ. A fenti párpeszéd után nincs férfi, akinek ne remegne meg a lába. Ilyenkor sejti, hogy „Ez a nap is hosszabb lesz, mint elsőre gondoltam.” Annyit biztos, hogy a „semmi” általában a vihar előtti csend. Azt jelenti, hogy oltári nagy baj van!

Felemlegeti a régi hibákat - Ha a teremtés koronája akár csak egyszer is hagyta bepenészedni a kaját a hűtőben, abban biztos lehet, hogy a veszekedések alkalmával többször emlékeztetve lesz eme ballépésére.

Hurrá utazunk! Csak a legszükségesebbeket hozom!  - Egy nő sosem fér be a bőröndjébe, hiszen hajlamos az utazásnál  a teljes gardrób szekrény és a fürdőszoba tartalmát magával vinni, legyen szó csupán egy hosszú hétvégés kiruccanásról vagy egy két hetes nyaralásról. Mert kell egy kényelmes ruha, meg egy elegáns, meg egy kevésbé elegáns is, sőt inkább kettő mindenből - hideg és meleg időre. A teljesen felesleges tárgyak pedig bármikor jól jöhetnek, mint manikürkészlet, piros vekkeróra, vízforraló.:)

Az eredeti írást itt találja.

Cukiságbomba

Nyelvi Koktélbár

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek