MegMinden
2023-09-02

The Voice

(nlc.hu)

Kitiltották a zsűrit az énekesek helyiségéből.

The Voice tehetségkutatóba több ezren jelentkeztek, így a coachok (Trokán Nóra, Miklósa Erika, Curtis és Manuell) nyár elején összesen tizenkét napon át válogatták csapatukba azon énekeseket, akikkel szeretnének együtt dolgozni – írja a Blikk.

Ebben a formátumban különösen fontos, hogy a zsűri még véletlenül se lásson meg a színpadra lépés előtt egyetlen versenyzőt sem, nehogy befolyásolja a döntésben. Emiatt a jelentkezőknek külön helyiséget rendeztek be az RTL Székházában, a Barátok közt hajdani stúdiójának helyén.

“Ide alapvetően én sem nagyon jöhetek be, mert ez a hely a versenyzőké, akikkel nem találkozhatok. Természetesen jártam már itt, amikor üres volt minden. Mint látható, több olyan részt is kialakítottak, ahol a jelentkezők a kísérőikkel együtt várakozhatnak, és közben interjú adhatnak, bemutatkozó filmet forgatnak. Megnézhetik azt a díjat is a vitrinben, amit a győztes vihet haza a rekordösszegű harminchat millió forintos pénznyereménnyel együtt. A képeinket is kihelyezték a falra azért, hogy már itt tudjanak azon gondolkodni, melyik coach-csal dolgoznának együtt a legszívesebben” – mondta Curtis.

Az eredeti írást itt találja.

Andrija Majdevac

Két napig ismét nagyvásznon az ABBA mozifilm

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek