MegMinden
2023-08-17

Fricska

(index.hu)

Tóth Gabi koncertet ad

Az államalapítás ünnepe alkalmából koncertet ad, valamint egy formális feladat is vár Tóth Gabira. A botránya óta ez lehet az énekesnő első nyilvános szereplése.

Múlt hét szerdán derült ki, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor úgy döntöttek, elválnak. A konkrét okokat nem közölték, azonban – mint az lenni szokott – a pletykák már terjedni kezdtek. Közösségi oldalaikon mindketten azt írták, gyermeküket továbbra is közösen nevelik – ennél több információt nem osztottak meg a nyilvánossággal.

Azóta nem érkezett hír arról, hogy az énekesnő szerepelt volna a nyilvánosság előtt, de a következő napokban több fellépése is lesz. 

AUGUSZTUS 19-ÉN (SZOMBATON) ESTE 20 ÓRAKOR AZ ÁLLAMALAPÍTÁS ÜNNEPE ALKALMÁBÓL A FRICSKA TÁNCEGYÜTTESSEL LÉP FEL HEVESEN.

„Szent István ünnepe idén is színes programokkal várja a zene és a kultúra kedvelőit városunkban. Egyedi produkciót is kínálnak a szervezők a városnapok programjai között. Tóth Gabi és a Guinness-rekorder Fricska Táncegyüttes ad elő közös koncertet Hevesen. A népszerű énekesnő és a világhírű táncosok egy látványos műsort ígérnek augusztus 19-én este a tűzijáték előtt, amelyben a népi hangzás és a modern ritmusok találkoznak” – írta erről a Hevesi Hírportál.

Az énekesnőnek másnap Budapesten is lesz egy fellépése. Az államalapítás ünnepe alkalmából a Várkert Bazárnál fogják felállítani a Magyar Ízek Utcáját, annak lesz a fellépője Tóth Gabi.

 

A hivatalos programleírásban az szerepel, hogy 20-án 17 és 18 óra között lesz a koncertje. Utána pedig egy másik feladat is vár rá, mivel – a program szerint – 18 órától lesz

 a Magyar Pékszövetség Szent István-napi kenyereinek ünnepélyes megszegése Tóth Gabival.

A munkába menekül

Mindeközben a Borsnak Tóth Gabi és Krausz Gábor egyik barátja beszélt arról, hogy a pár miként próbálja feldolgozni, hogy véget ér a kapcsolatuk. Mint mondta, Krausz Gábor számára a kislányuk, Hannaróza teszi könnyebbé a válást, ő tereli el a figyelmét a kialakult helyzetről, illetve az édesapa is igyekszik segíteni kislányának azt, hogy feldolgozza, ami a szüleivel történt.

Ezzel szemben az ismerős szerint Tóth Gabi a munkába temetkezik, és a következő hetekben „alig lesz egy szabad pillanata”  a fellépései miatt. A Bors szerint az énekesnő nemcsak Hevesen lép fel a Fricskával együtt, hanem szeptemberben is folytatja velük a turnéját, ezenkívül a Sztárban sztár leszek! zsűrijében is hamarosan viszontláthatjuk.

Az eredeti írást itt találja.

Kié az űr ?

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek