MegMinden
2023-03-28

KAP

(media1.hu)

Elindult Kovács András Péter függőség-podcastja.

Kovács András Péter humorista, Hoffmann Katalin klinikai szakpszichológus és Deés Enikő dramaturg közreműködésével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésével elindult a Töltsük együtt! című függőség-podcast, aminek a terveiről még októberben lehetett először hallani.

A Media1-nek is megküldött közlemény szerint Kovács András Péter azzal a céllal indította el a műsort, hogy közérthető módon dolgozza fel a még ma is tabunak számító függőség témáját.

A podcast „vendégül látja az addiktológiai terület legelismertebb hazai szakembereit, hogy a segítségükkel vegye górcső alá a szer- és viselkedésfüggőségek és a velük rokon viselkedési zavarok széles palettáját a kiváltó okoktól az egyértelmű jeleken át a gyógyulásig, bemutatva az egyén és a környezet megküzdésének módjait, lehetőségeit. A podcast epizódjai elérhetők valamennyi népszerű podcast-szolgáltatónál, valamint videó formájában Kovács András Péter YouTube-csatornáján.

A podcasttal kapcsolatos szakmai anyagokat a Máltai Szeretetszolgálat Fogadó Pszichoszociális Szolgálat honlapja, a www.kimondhato.hu gyűjti egybe.

Nemrég a Media1 podcastjában is függőségekről beszélgettünk a Pszichoforyou főszerkesztőjével és vezető szerkesztőjével – a beszélgetés itt érhető el.

Az eredeti írást itt találja.

Ferenczi János

Összbenyomás

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek