MegMinden
2023-01-12

Ál/Arc 2.

(esport1.hu)

Nic Cage szerint őrült lesz az Ál/Arc 2. része

Nicholas Cage személye Hollywood egyik legimpozánsabb érdekességei közé tartozik, hiszen több évtizede benne van a filmes szakmában, és míg a kilencvenes években olyan szuper filmekben szerepelt, mint A szikla, Tolvajtempó vagy Con Air - A fegyencjárat, addig a 2000-es évek második felétől inkább leszállóágra került a karrierje. Nem adta azonban fel és továbbra is kitartóan színészkedett és úgy tűnik ismét sikerül visszatalálnia a helyes útra, még akkor is, ha már nem ugyanazt a minőséget szállítja, mint pályafutása elején. Mindenesetre az egyik, ha nem a legjobb alkotása, melyben John Travoltával együtt hozta a legjobb formáját, az Ál/Arc 1997-ből. Castor Troy szerepében egyszerűen lubickolt és alighanem ez a film igazi klasszikussá nőtte ki magát nem sokkal a bemutatóját követően. A történet lényege, hogy egy rendőr és egy bűnöző macska-egér játéka végül odáig fajul, hogy arcot cserél egymással a két főszereplő és az igazi ámokfutás ezt követően indul.

John Woo akciófilmjének következő felvonásáról már egy ideje pletykálnak, aztán jött Cage és felfedte tavaly, hogy megbeszélést folytatott egy lehetséges folytatásról. Most újra elővette a témát és még több információt osztott meg a rajongóknak arról, hogy mire számíthatnak az új film kapcsán.

A Collider utolérte Cage-et a The Old Way western filmjének promóciós körútja alkalmával és természetesen rákérdeztek az esetleges Ál/Arc folytatására is. Cage elég pozitív választ adott és elárulta, hogy Castor Troy és Sean Archer gyermekei kerülnének a középpontba, ők szállnának szembe egymással. Van azonban még csavar a történetben:

"Olyan csavarok és fordulatok lesznek benne, amelyektől teljesen kiszámíthatatlanná válik az egész. Bevonják majd az utódokat is: Castor és Sean (előbbi az eredeti film főgonosza, míg utóbbi a főhőse) gyerekei felnőnek, és az egészből egy háromdimenziós sakkjátszma lesz, azaz nem csak ketten, John Travolta és én, hanem négyen ping-pongozunk mindenféle helyzetben, és ettől még bonyolultabb az egész."

Ezt nem sokkal később nagyjából a produkció rendező is megerősítette, Simon Barrett annyit tett hozzá, hogy nincs baja azzal, hogy a színész idő előtt spoilerezik a rajongóknak, és szerinte is sokkal vadabb lesz az új film az előzőnél. Ami még biztos, hogy az új Ál/Arcot fixen elkészítik és nem más rendezi, mint a Netflixes Death Note, a Godzilla Kong ellen és a The Guest művekért felelős Adam Wingard. Emellett maga Cage is nyitott arra, hogy visszatérjen a második epizódra.

Az eredeti írást itt találja.

Jeff Beck

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek