MegMinden
2022-09-14

Zoran Zekic

(csakfoci.hu)

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy nagy valószínűség szerint külföldi vezetőedzője lesz a Lokinak.

A hatodik fordulót követően távozott a Debreceni VSC kispadjáról Joao Janeiro, akinek az utódját ez idáig még nem sikerült megtalálni, az elmúlt két mérkőzésen megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor irányított.

csakfoci.hu úgy értesült, hogy a magyar vezetőedzők közül Feczkó Tamás neve merült fel leginkább a Lokinál, amely vezetősége azonban inkább külföldi szakemberrel képzeli el a jövőt. Információink szerint az elsőszámú kiszemelttel nem sikerült megegyezni az anyagiakat illetően, így ismét az a Zoran Zekic lett a legfőbb esélyes, akivel kapcsolatban az elmúlt héten már megjelent a külföldi sajtóban, hogy elutasította a DVSC ajánlatát.

Honlapunk úgy értesült, hogy a DVSC újfent felvette a kapcsolatot a korábbi DVTK-edzővel, és ezúttal már jobb esély mutatkozhat a megegyezésre – végleges döntés azonban még nem született az ügyben. Mellette egy másik délszláv tréner van még képben a Lokinál, és úgy tudjuk, rövid időn belül leteszik a voksukat a vezetők, és hamarosan be is jelenthetik az új edző érkezését.

Zekic a 2020/21-es NB I-es kiírás tavaszi szezonjában volt a DVTK vezetőedzője 20 meccs erejéig, ám végül nem tudta megmenteni a borsodiakat a kieséstől.

Az eredeti írást itt találja.

Petőfi

Az egyetem napja, a Te napod!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek