MegMinden
2022-06-30

Ramos

(goal.com)

Sergio Ramos üzenetekben könyörgött az Aranylabdáért!

A kőkemény védő a spanyol szövetség elnökét kérlelte, hogy segítse hozzá az Aranylabdához.

Ismét botrányba került a spanyol labdarúgó szövetség (RFEF): legutóbb Piqué ügyletei miatt vetült korrupció árnyéka a testületre, az El Confidental most hasonlóan kínos üzeneteket hozott nyilvánosságra. Az eset még 2018-ban történt, amikor Ramos a Real Madrid csapatkapitánya volt, és Bajnokok Ligáját, spanyol és európai Szuperkupát, valamint Klubvilágbajnokságot is nyert csapatával.

A spanyol védő WhatsApp üzeneteit a Marca is szemlézte, ezekből egyértelműen kiderül, mit szeretett volna elérni Sergio Ramos.

„Ruby, jó estét. Remélem, te és a családod is jól vagytok. Tudod, hogy soha nem kértem tőled semmit, de ma mégis ezt teszem, mert szerintem egy különleges évet zártam. Azt szeretném, ha a kapcsolataidon keresztül segítenél nekem, és elérnéd az UEFA és az Aranylabda döntéshozóit. Nem csak magam miatt kérem, hanem az egész spanyol futballnak kijár az elismerés. Ölellek” – olvasható Sergio Ramos üzeneteiben.

Rubiales a válaszüzenetben elismerte, hogy bár nem rajta múlik a döntés, de természetesen számíthat a segítségére a kiváló védő.

„Tudom, hogy nem rajtad múlik, de a kapcsolatrendszer a kulcs. Infantino adja a „Legjobbnak” járó elismerést, ami szintén nagyon fontos díj, és az is jó lenne. Akárhogy lesz, számítok rád” – válaszolt Ramos.

Az Aranylabdát végül Ramos akkori csapattársa, Luka Modric kapta meg. Egyelőre sem Rubiales, sem Sergio Ramos nem kommentálta az esetet.

Az eredeti írást itt találja.

Klinikai Központ kitüntetés Elismerés a kiváló munkáért

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek