MegMinden
2022-04-11

swinger

(szeretlekmagyarorszag.hu)

Szex közben készített interjút egy swingerklubban egy dán újságírónő

Nem tervezte, hogy aktusba keveredik a riportalanyaival, de végül úgy hozta a sors, a végeredményt pedig egy reggeli rádióadásban is leadták.

Dániában is eljött a korlátozások feloldásának ideje, a koronavírus visszaszorultával nyitnak a különböző bárok, éttermek, színházak, mozik - és persze a swingerklubok is.

Ez utóbbiról készített riportot egy 26 éves újságírónő, Louise Fischer, aki igazán komolyan vette a munkáját.

Nemcsak távolról érdeklődve interjúvolta a riportalanyokat, hanem ő maga is részt vett a csoportos intim együttlétben a tagokkal, és szex közben készítette el a rádiós anyagot.

Erről a Radio 4 nevű dán rádiócsatorna a Twitter-oldalán részleteket is közölt: a Swingland nevű klubban készült felvételen bizony nem lehet összetéveszteni a szexuális aktus hangjait, még az ahhoz elengedhetetlenül hozzátartozó nyögések is hallhatók.

Fischer a Bild című német bulvárlapnak megerősítette, hogy a felvételen hallható női hang az övé.

A riporternő elmondta, hogy több órán keresztül volt a klubban, ahol állítása szerint az emberek sokkal kedvesebbek és udvariasabbak, mint általában a bárokban, és a férfiak úgy viselkedtek vele, hogy „istennőnek, és különlegesnek” érezte magát. Elmondása szerint élvezte a dolgot, bár nem volt élete legjobb szexelése, kész lenne újra megtenni. Hozzátette azt is, nem tervezte, hogy lefeküdjön a riportalanyokkal, ez csak „úgy alakult”.

A fiatal riporternő azt megosztotta, éppen nincs párja, ez is megkönnyítette az anyag elkészültét. A konzervatívabb lelkületűek tipikus első kérdésére, hogy „a szülei büszkék lennének-e rá”, Fischernek határozott válasza van:

Anyukám csak viccesnek gondolta, és nevetett rajta, apukám pedig igazán menőnek találta.

Az eredeti írást itt találja.

Kocsis Lilla

Hrabina Alex

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek