MegMinden
2022-01-04

Zoltán Erika

(borsonline.hu)

Butaság lenne hosszútávra előre tervezni.

A zeneiparban az év vége mindig nagyon hajszás. Van úgy, hogy az év utolsó napjára több fellépés, koncert is szerveződik, így sokan egy autóban vagy turnébuszban töltik a szilvesztert.

Zoltán Erikáéknál sem lesz ez másként. Az énekesnőt Egerben éri majd az éjfél aztán autóba pattannak, hogy egy különleges szokásuknak eleget tegyenek.

– Többször volt már olyan, hogy az autóban ért minket az új év, olyankor mindig megállunk egy pár percre. De suhanunk is tovább, a következő helyszínre. Ennek a pörgős estének viszont van egy varázsa: Minden városban, amin keresztülmegyünk, láthatjuk a tűzijátékot! – mesélte lapunk megkeresésére lelkesen Erika.

Nem tervez előre

Erikáéknak a eseménydús december után egy kényszerpihenős időszak következik. Az énekesnő bízik benne, hogy a farsangi báli szezonnal azonban visszatérhet a nyüzsgés.

– Butaság lenne hosszútávra előre tervezni. Főleg ebben a helyzetben. Csak szépen sorjában, egy hétre előre tudok tervezni – mondta Erika, aki egyáltalán nem tartja magát bátor típusnak.

– Most minden egy nagy kérdőjel számomra. 

Minket szerencsére eddig elkerült a vírus, de karban kell tartani a szervezetet. Vitamin, vitamin, vitamin! Ez a jelszó nálunk! 

– avatott be az énekesnő.

Az eredeti írást itt találja.

Németh Krisztián távozott Debrecenből

2429 az új fertőzött és elhunyt 83 beteg

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek