MegMinden
2022-08-10

Andi

(femina.hu)

Tóth Andi kiakadt a Marics Petire nyomuló lányok miatt.

Közel két hete Tóth Andi és Marics Peti nagy meglepetést okoztak a közösségi oldalaikon, miután az Insta-storyjukban feltettek egy videót, amin az ágyban fekszenek, csókot váltanak, aztán mindketten bemutatnak a kamerának.  

Már csak kevesen gondolják kamunak a kapcsolatot, több kommentelő is írta, hogy látták őket kézen fogva sétálni, de volt olyan is, aki megjegyezte, együtt vannak ugyan, de ő tudja, Peti nem csak Tóth Andit "szeretgeti". 

Tóth Andi a megcsalásról

Sok fiatal lány összeomlott a hír hallatán, Marics Peti üzent is nekik pár nappal azután, hogy kiposztolták az énekesnővel az ominózus videót. "Akik ilyen összeesküvés-csoportokban szertartásokat szerveznek, vagdossák magukat, fenyegetőznek és társai, kicsit nyugodjanak már le és beszélgessenek el anyukájukkal az élet nagy dolgairól, mert ez kezd kicsit beteg lenni. Kössz!" - írta azoknak, akik szerinte túlreagálják a helyzetet. 

Mostanra Tóth Andi is úgy érezte, tiszta vizet kell öntenie a pohárba. Ezt ő is az Insta-sztorijában tette meg, amelyben a megcsalásáról szóló híresztelésekre is reagált:

- Gondoltam, tisztázok egy-két dolgot, ha már sorban külditek a cikkeket és pletykákat, hogy engem meg lehet csalni. Megvédem magam, ha már más nem fog.

NEM LEHET MEGCSALNI! HA MEGCSALSZ, TAKA VAN, EZ ILYEN EGYSZERŰ!

 - Ezt az én követőim pontosan tudják - árulta el. 

- Meg gondoltam, eljut az az információ a 10-12 éves kislányokig is, akiknek még a szőr se nőtt ki a nunijukon, és akik most otthon vagdossák az erüket, hogy én elvettem a jövendőbeli férjüket. Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza. Veled megy, tied lehet! - fakadt ki a fiatal lányokra. 

Az eredeti írást itt találja.

Dalriada

Magyar csatárt igazolt a Loki

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek