MegMinden
2021-07-31

Öngyilkos lett Mike Howe

(shockmagazin.hu)

Sajtóértesülések szerint öngyilkos lett Mike Howe. A Metal Church énekesének holttestét július 26-ára virradóra találták meg.

A TMZ információi szerint öngyilkos lett Mike Howe, a Metal Church énekese, akinek halálhíre a hét elején sokkolta a teljes metálszínteret. A mindössze 55 éves frontember a portál által idézett Humboldt megyei seriffhivatal szerint felakasztotta magát a kaliforniai Eurekában található otthonában, és már halott volt, amikor rátaláltak a kihívott rendőrök. Szintén rendőrségi források szerint semmiféle drog vagy alkohol nem játszott szerepet az esetben.

Mike Howe az eredeti énekes, David Wayne távozása után került a Metal Church mikrofonjához, és a csapat 1989-es harmadik nagylemezén, a Blessing In Disguise-on tette le a névjegyét – amely azonnal a zenekar addigi legsikeresebb produkciójává vált.

Ezután még két kiválóan sikerült albumot, az 1991-es The Human Factort és az 1993-as Hanging In The Balance-et jegyzett náluk, majd a '90-es évek zordabb zenei klímája közepette visszavonult az aktív zenéléstől. Ezután csak 2015-ben bukkant fel újra, amikor is megint csatlakozott a Metal Church soraihoz, és két nagylemezt – a 2016-os XI-t, illetve a 2018-as Damned If You Do-t – készítettek együtt. Ebben a periódusban a banda végre Magyarországra is eljutott. Legutóbbi kiadványuk a tavalyi From The Vault speciális válogatás volt.

Az eredeti írást itt találja.

Országos tűzgyújtási tilalom lépett életbe

Várjuk a gyerekeket az Erzsébet-táborokba

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek